Followers

Monday, October 13, 2008

Hambar..

Sebenarnya, tiap2 hari aku buka blog. Nk cite2 mcm2 sempena bulan syawal nih. Tapi, tah nape tah cam xd cite yg menarik jek. Aku xtau lau bg org lain, tp bg aku aidilfitri kali nih hambar. Begitu suram. Nape ek? Aku pon xtau.
Bile aku kabarkan pada 2-3 org kawan, cam besa arr dorg dok bahan aku. Dorg ckp aku kene kawin cepat brulah suasana tuh lain. Beraya dengan suami lain. Lau beraya dengan suami & anak lg lain. hikhik.. Malu ar plak aku dengor.
Raya suda x meriah cam dolu, tp aku masih tima wit raya. hahaha. Kak yin pon cakap bnda yg sme dgn aku. "Dik, nape raya kali nih x meriah cam dolu?". Aku pon xtau nk jawab ape. Kak yin da kawin & da ade 4 org ank lagi. Tp, rase cam ape yg aku rase. Ade gak 2-3 org kawan pn setuju dgn aku. Mungkin umo semakin meningkat & setiap kali raya menjelang kite lakukan perkara rutin yg sama jek kot.
Raya ke3 aku & family pegi berjalan ke Melaka. Nanti aku masukkan gambo yek.

1 comment:

hana robert said...

:D camne nak buat tak hambar.. humm.. biasanya raya2 nih, bebudak laa yg sakan! yg mak2 budak pun boleh buat sakan, visit each other, ramai2 satu family.. haaa~~* bila dah masuk rumah ke-10 dlm masa 2hari, baru terasa sakannyee aku beraya~~~*

tapi part duit raya pun dapat lagik?? aku x puas hati.. cisss~~~* dah tua2 pun dpt duit raya!!! *jeles ekceli*