Followers

Thursday, May 24, 2012

Ole2 frm Korea..

Bismillahirrahmanirahim

Hi sume.. Smlm my sis br blik dr Korea. Fridge magnet kite da ade, so kite order brg len. Kite oder sudu n chopstick dr korea.

If uol nk tau, sudu n chopstick korea mmg len dr yg lain. Sudu nye sgt paanjaaangg.. Sb dorg suke mkn soup. So, stp kali dorg gune sudu dorg akn pegang di hujung. Mmg unik. Chopstick pon lain gak if nk compare dgn japan n china. Lihat di hujung chopstick itu.. Leper kan? If chopstick biasa.. Ia x leper spt ini. So, mmg unik kannnn?

Insyaa allah, if dimurahkan rezeki.. Nex year nk pindah kt uma we ol tu. Those yg teringin nk mkn gne sudu korea ni.. Sila2lah dtg uma kite nt ye.. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ .. (Jgn cuba utk mntk ye sb for sure kite mmg xkn bagi!!).

Yg ade gambo 1 set tu n kain dr broket dihadiahkan oleh dak opis di rmc, iium. Kak iza. Dia pg korea lasy year, then dia bg set sudu tu ms besday kite las year. Mmm.. Dr situ lah kite trs fall in luv dgn set sudu n chopstick korea ni.

p.s. i luv u: Hmmm.. X sabar nk gune. Tp pada ms yg sama rse syg plak nk pakai.. Huhu

Aishah Musa
via BlackBerry® smartphone

1 comment:

ZaLina BLank said...

wah bestnye..aku pun mnt sudu korea.. cr gak kat supermarket kot ade jual..tp xde la..hehehe